Got the funk?

Lionsclub Tilburg Roomley trekt haar dansschoenen aan ten bate van het goede doel. Dit jaar organiseert zij een jaren 70/80 dansfeest voor de Tilburgse afdeling van Stichting ‘Met je hart’ Een mooie stichting die er op gericht is om eenzame ouderen uit hun isolement te halen en weer onder de mensen te brengen middels tal van activiteiten.

Heb jij de moves, houd je ook van jaren 70/80 muziek en ga je ook graag los op echte discohits?! Het kan allemaal op zaterdagavond 22 juni 2019. Theater De Boemel te Tilburg zal dan worden omgetoverd tot een ware Discotempel. Meer verklappen we (nog) niet, maar zet 22 juni alvast in je agenda. Binnenkort volgt er meer informatie en start de kaartverkoop. Hou onze Social Media kanalen goed in de gaten!

De kosten per kaartje bedragen € 40,- p/p., waarvan € 25,- volledig ten goede komt aan Stichting ‘Met je Hart’ en voor € 15,- zijn voor de hele avond de drankjes en de hapjes inclusief!


Win the golden danceshoes

Heb jij die dance moves en ben je los in de heupen?! Het zal onze anonieme en onopvallende vakjury niet ontgaan deze avond! Diegene met de beste dance moves wint namelijk een mooie trofee.