Got the funk?

Lionsclub Tilburg Roomley trekt haar dansschoenen aan ten bate van het goede doel. Voor de tweede keer organiseert zij een jaren 70/80 dansfeest voor de Tilburgse afdeling van Stichting ‘Met je hart’ Een mooie stichting die er op gericht is om eenzame ouderen uit hun isolement te halen en weer onder de mensen te brengen middels tal van activiteiten.

Heb jij de moves, houd je ook van jaren 70/80 muziek en ga je ook graag los op echte discohits?! Het kan allemaal op zaterdagavond 28 maart 2020. Theater De Boemel te Tilburg zal dan worden omgetoverd tot een ware Discotempel. Meer verklappen we (nog) niet, maar zet 28 maart alvast in je agenda. Binnenkort volgt er meer informatie en start de kaartverkoop. Hou onze Social Media kanalen goed in de gaten!

De kosten per kaartje bedragen € 50,- p/p., waarvan € 30,- volledig ten goede komt aan Stichting ‘Met je Hart’ en voor € 20,- zijn voor de hele avond de drankjes en de hapjes inclusief!


Ben jij dit jaar de beste danser(es)?

Heb jij die dance moves en ben je los in de heupen?! Net zoals vorig jaar zal het onze anonieme en onopvallende vakjury niet ontgaan deze avond! Diegene met de beste dance moves wint namelijk een mooie trofee.