van diner-meetings

Elke eerste maandag van de maand komen de leden van de Lionsclub Tilburg Roomley bij elkaar voor een heerlijke en gezellige dinerbijeenkomst. Op dit moment ontmoeten we elkaar in Hofstede De Blaak in Tilburg. De sfeer van deze bijeenkomsten is ontspannen, waaraan de goede keuken van dit restaurant ongetwijfeld een positieve bijdrage levert. De diners zijn momenten waarop het gewoonweg gezellig is en wij elkaar op de hoogte houden van elkaars wel en wee.

Omdat de achtergrond van de leden zo divers is, komen er andere dingen op ons af dan in ons dagelijkse leven. Dit is een goede voedingsbodem voor fijne gesprekken, het opdoen van leuke ideeën, het vinden van inspiratie en het verdiepen van contacten. De dinerbijeenkomsten bieden de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te respecteren.

De dinerbijeenkomsten zijn een uitstekende basis om de doelstellingen van de Lionsclub te verwezenlijken. Er ontstaan hechte banden en onderlinge betrokkenheid. In die context kunnen wij optimaal werken aan activiteiten voor sociale doelen en zoeken naar nieuwe uitdagingen om vorm te geven aan het motto ‘We Serve’.

De bijeenkomsten lijken misschien erg op eigenbelang gericht, maar dat is niet het uitgangspunt. Ook het motto van de Lions ‘We Serve’ komt aan bod. De diners bieden de mogelijkheid om met gelijkgestemden (of misschien wel beter gezegd met vrienden) informeel te praten en na te denken over de maatschappij om ons heen. Er worden dan ook zeer gevarieerde onderwerpen bediscussieerd. Allerlei zaken komen spontaan ter tafel naar aanleiding van een persoonlijke ervaring of omdat de actualiteit gevoelens oproept, die wij graag met elkaar willen delen. Het is erg verrijkend om niet alleen vanuit je eigen gezichtspunt een mening te vormen over belangrijke en minder belangrijke zaken.

Aan de dinerbijeenkomsten gaat altijd een korte vergadering vooraf om lopende zaken te bepreken. De taakgroepen van de club krijgen tevens de gelegenheid om verslag te doen van hun activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =