van inspiratie

Iedere derde maandag van de maand organiseren we een aantrekkelijke avond. Uitgangspunt voor de activiteiten die op deze avonden worden georganiseerd, is dat deze interessant en inspirerend zijn voor alle leden. 

Hoe de derde maandagen van de maand worden ingevuld, is zeer divers. We proberen een afspiegeling te maken van onze maatschappelijke visie en belangstelling. Alle leden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een passende invulling van deze avonden.

Elke Lion krijgt op deze bijeenkomsten de kans iets van zichzelf te geven en zichzelf zichtbaar te maken door het delen van (vak)kennis met elkaar. Ook nodigen we sprekers uit die ons meer kunnen vertellen of leren over onderwerpen die maatschappelijke relevantie hebben. Soms laten we ons inspireren door op bezoek te gaan bij maatschappelijke instanties en ondernemingen.

Steeds vaker nodigen we ook andere serviceclubs uit om een groter bereik te hebben. Op deze manier proberen we onze club onder de aandacht te brengen van meer mensen, maar willen we ook graag naar meer mensen luisteren en met hen communiceren over een mogelijke bijdrage aan een betere samenleving.

De derde maandagavond is de belichaming van datgene waar wij als club voor staan: persoonlijke inzet voor en betrokkenheid bij de maatschappij waarin wij leven.

Wanneer het nodig is om de initiatieven waar we mee bezig zijn te concretiseren en met elkaar door te spreken, dan kan de maandagavond ook daaraan worden besteed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + zeventien =