een lion van Tilburg Roomley

Even kennismaken: Inez Burvenich

Bij een prachtig zonnetje heb ik in juni het stokje overgenomen van onze president Els Willems. Ik stel me dan ook graag voor aan degenen die me nog niet mochten kennen.
Inez Burvenich; de nieuwe president van Lionsclub Roomley gedurende 2018-2019.

30 jaar geleden ben ik geëmigreerd uit Antwerpen naar Tilburg voor de liefde…
Na ruim 10 jaar in Tilburg te hebben gewoond, opnieuw de grens overgestoken richting Ravels. Hier woon ik samen met Simon en onze zeer eigenzinnige kat Armani.

Ik ben werkzaam als zelfstandig interieurvormgever. Voornamelijk druk met het ontwerpen en het coördineren van de uitvoering van volledige interieurs voor particulieren. Ik houd van mooie dingen bedenken. Maar ook op de stoffige bouwplaatsen voel ik me als een vis in het water. Samen zorgen dat ontwerpen ook echt gerealiseerd worden binnen afgesproken tijd en budget; dat is mijn missie.
Daarnaast houd ik van kleien, houtbewerken en tuinieren. Ik ben eigenlijk het liefst in mijn tuin… met vrienden, wijntje,…
Een mooi leven toch!?

En laat dat nu net de reden zijn waarom ik me enkele jaren geleden bij Lions Tilburg Roomley aansloot. Ik heb het goed en dat wil ik graag delen met anderen die het misschien een stuk minder hebben.
Bij Lions Tilburg Roomley heb ik mijn plekje gevonden. Vriendschap, af en toe sparren over mijn (zakelijke)beslommeringen, me inzetten voor het goede doel, zelf genieten en leren van deze zeer diverse club mensen.
Als president hoop ik dan ook dit jaar een extra steentje bij te dragen aan de doelen van deze club.

We gaan ervoor.
We’re always looking forward!

INEZ BURVENICH

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 11 =