Lezing: Managen transities in bedrijfsleven

Hoe overleeft jouw bedrijf in een snel veranderende wereld?
In een lezing op 12 maart in het Willem II stadion in Tilburg gaat Stefaan Vansteenkiste (Interim CEO van Intertoys) in op deze vraag.

De presentatie zal uit een aantal onderdelen bestaan, inclusief een discussie over uitdagingen die de snelveranderende business omgeving met zich meebrengt. Algemene kenmerken die meestal leiden tot probleem-situaties, leermomenten over bedrijven die in problemen zitten en het voorkomen dat gezonde bedrijven ook in deze valkuilen terecht komen. Hoe te navigeren binnen deze uitdagende economie en business omgeving?

Met het organiseren van deze lezing wil Lionsclub Tilburg Roomley een leerzame en bovenal gezellige avond organiseren, waarbij het doel is om zoveel mogelijk geld voor ons goede doel binnen te halen. Het goede doel dat wij dit jaar steunen is Muziekids.

Voor meer informatie over deze lezing, klikt u hier.
In de pdf die opent, leest u ook meer over de spreker, het programma, ons goede doel en de sponsormogelijkheden, incl. toegangskaarten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Wim Mathijsen: w.mathijsen@hvbbouw.nl, Tel: 06-20490745 of Brigitte Esser: brigitte.esser@gmail.com, Tel: 06-30258231.

Losse kaarten bestellen? Klik hier!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =