Kathleen Simons-Sanders

een echte lion

Een Lion is iemand die goed wil doen voor zijn medemens en oog en oor heeft voor de noden van een ander. Dat uit zich niet in alleen in het organiseren van grootse fundraising-activiteiten, maar vooral in het daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken bij kleinschalige projecten.

Tijd is waardevol. Daarom besteedt een Lion een gedeelte van de eigen vrije tijd aan het helpen van anderen. Je bent een echte Lion als je je herkent in de volgende eigenschappen: hulpvaardig, zorgzaam en alert.

Lid zijn van Lionsclub Tilburg Roomley houdt in dat je de normen en waarden van de Lions onderschrijft. Lions proberen niet te oordelen over een ander en politieke voorkeuren zijn niet van belang. Onze Lionsclub is geen club om te netwerken. Alle leden staan met beide benen op de grond en zijn maatschappelijk betrokken in de stad of regio.

Elke maand komen de Lions twee keer bij elkaar op maandagavond. Tijdens deze bijeenkomsten worden inspirerende activiteiten georganiseerd die de kennis vergroten en waarbij ook aandacht is voor de onderlinge betrokkenheid van de leden. Jaarlijks zijn er fundraisingactiviteiten, variërend van het samenstellen van kerstpakketten tot het organiseren van een groter evenement zoals Disco Inferno. Ons motto is immers: ‘We Serve’.