Tilburg

Lionsclub Tilburg Roomley bestaat officieel sinds 1999. De leden komen voornamelijk uit Tilburg en omstreken. De betrokkenheid met de stad is dan ook groot.

Als club zetten we ons in voor mensen uit de regio die het minder hebben dan wijzelf. Vaak zijn dit dan ook doelen en instellingen die aan Tilburg zijn gerelateerd. Voorbeelden van onze ‘We Serve’ activiteiten in de regio zijn:

  • We hebben bijgedragen aan het ‘outdoor challengeparcours’ van Amarant in Tilburg.
  • We hebben geld ingezameld voor de stichting Mooi zo Goed zo.
  • We organiseren jaarlijks een golftoernooi dat is gekoppeld aan een goed doel. In 2014 was dat de Johan Stekelenburg Stichting. In 2015 is dat het project ‘Een tientje voor een ki(€)ndje‘ voor het Stanger Ziekenhuis in Zuid Afrika.
  • We verrichten diverse klussen voor het Ronald McDonald Huis Tilburg.
  • In het kader van het 200-jarig bestaan van de stad Tilburg hebben we (samen met de Stichting Tilburg 2009 en andere Tilburgse Lionsclubs) bewoners van tehuizen in Tilburg een avondje uit bezorgd door hen met bussen naar het grootste bingo-evenement in Nederland te brengen dat werd georganiseerd in het Willem II stadion.

Ook de verschillende bijeenkomsten van de club zelf worden meestal in Tilburg georganiseerd. Zo is ons vaste dineradres Restaurant Hofstede in de Blaak in Tilburg. Tevens selecteren we doorgaans Tilburgse locaties voor onze culturele uitjes en bedrijfsbezoeken. De stad heeft zo veel te bieden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =