jou!

Het motto van de Lionsclub is ‘We Serve’. Dat houdt in dat onze leden zich inzetten voor goede doelen. Vaak kiezen we voor goede doelen die dichtbij ons staan. Dat zijn projecten en activiteiten in de regio of waarmee we vanuit persoonlijk oogpunt een bepaalde binding of interesse voor hebben.

De steun die Lionsclub Tilburg Roomley biedt aan goede doelen bestaat doorgaans niet uit het simpelweg geld overmaken. Vaak zetten we onze eigen tijd en kwaliteiten in om een ander te helpen.

Zo organiseren we fundraising evenementen of bieden we letterlijk een helpende hand. Meer over de goede doelen en de manieren waarop we die nu steunen, lees je hier.

Heb je een activiteit of goed doel dat onze hulp kan gebruiken? Laat het met onderstaand formulier aan ons weten. Omdat we meerdere aanvragen krijgen en onze budgetten en capabiliteit beperkt zijn, kunnen we geen garantie geven dat we kunnen helpen.

Wanneer je onderstaand formulier invult zal de aanvraag worden besproken in een bijeenkomst van onze Lionsclub. Je ontvangt binnen een maand per mail van ons een reactie.

  Bedrijf of Stichting (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Naam goede doel (verplicht)

  Omschrijving goede doel


  Ik ben het echt