de wereld om me heen

De Lions zijn bekend als serviceclubs. Dat wil zeggen dat leden zich inzetten voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ook de leden van Lionsclub Tilburg Roomley zetten zich actief in voor goede doelen. Dichtbij huis, zoals voor de Stichting Leergeld en de Johan Stekelenburg Stichting. Maar soms kiezen we ook voor een doel wat verder weg, zoals het sanitatieproject ‘Dutch Cambodja’ en de kinderafdeling van een Zuid Afrikaans ziekenhuis met de actie ‘Een tientje voor een ki(€)ndje’. Bij voorkeur steunen we doelen waarbij onze eigen leden op de één of andere wijze nauw betrokken zijn. Dat geeft een extra stimulans om ons daar flink voor in te zetten.

Lionsclub Tilburg Roomley bestaat uit een praktisch ingestelde groep mensen. We organiseren sponsorbijeenkomsten, zoals een kerstgala of golftoernooi om ons budget aan te vullen, zodat we af en toe incidentele aanvragen kunnen honoreren. We steken letterlijk de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld in de tuin van het Ronald McDonald Huis Tilburg. Maar nemen ook zelf een financieel aandeel in oplossingen, zoals in het maken van kerstpakketten voor Tilburgers die onder de armoedegrens leven.

Lees meer over onze activiteiten door op de links te klikken.

organisatie Disco Inferno ten behoeve van Met Je Hart

organisatie lezing ‘Managen transities in bedrijfsleven’

stichting Muziekids

organisatie jeugdkamp

realisatie kerstpakketten

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =