realisatie kerstpakketten

Vanuit de gedachte ‘We Serve’ zetten we ons in voor onze medeburgers. Dat doen we op verschillende manieren. Zo maken we elk jaar aan het einde van het jaar enkele kerstpakketten voor gezinnen die het minder hebben. Helaas zijn er in Tilburg nog veel gezinnen die onder de armoedegrens leven. Met onze inzet kunnen we enkele van deze gezinnen wat extra’s geven. Deze praktische actie geeft ons veel voldoening.

Om de kerstpakketten te vullen, gaan we verschillende leveranciers langs en kopen we zelf spullen in. Het is goed om te zien hoe gul leveranciers zijn voor dit goede doel.

In de kerstdozen vinden de ontvangers lekkere etenswaar voor de feestdagen. Een paar pakketten maken we speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Naast het lekkers verrassen we de kinderen met knutselspullen en kleurtjes. Zo hopen we hen een leuke kerstvakantie te bezorgen.

We doneren de pakketten aan de parochie ‘Trouwlaan’. Zij zorgen dat de goed gevulde dozen op de juiste plekken terecht komen.

Wil je ook iets betekenen voor een ander? Word een Lion of doneer komend jaar voor de kerstpakketten. Mail ons via info@ikbeneenlion.nl

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 13 =