Brul no. 9

Freek Bos Lions Golftoernooi 8 juni 2016

Onze fundraising is dit jaar bestemd voor aan ‘Stichting Het Vergeten Kind’.
De opbrengst van het golftoernooi zal geheel ten goede komen aan ‘Stichting Het Vergeten Kind’. Helaas verblijven er in Nederland jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Stichting Het Vergeten Kind vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zet zij zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.
Meer lezen over ons goede doel? Kijk op www.hetvergetenkind.nl. Doneren aan ons goede doel?! Laat het ons dan weten via info@ikbeneenlion.nl.

De aankondiging met meer gedetailleerde informatie is inmiddels verstuurd en er zijn al veel aanmeldingen. Wij kijken uit naar een succesvolle fundraising en een gezellige dag.

Ik wil oproepen de traditie van goed bezochte derde maandagen en dinerbijeenkomsten vooral voort te zetten. Een overzicht van onze activiteiten is te vinden op de website bij de kalender. Maandag 4 april zal DG Huib van Lent bij ons aanwezig zijn. Wij kijken uit naar zijn komst.

Kathleen Simons-Sanders.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + twintig =