Brul no. 8

Tweeduizendzestien

Een jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een nieuwe kleur, er is veel aandacht voor elkaar en voor onze naasten, kortom het wordt een prachtig jaar. Op onze nieuwjaarsreceptie hebben we de plannen voor het nieuwe jaar ontvouwd. Het afgelopen jaar was erg druk met veel ups en downs, stromen vluchtelingen en aanslagen, gebeurtenissen waar je kippenvel van krijgt. Als Lions sluiten wij onze ogen niet voor deze gebeurtenissen en proberen we te helpen waar we kunnen.

De opbrengst van ons bijzonder succesvolle Freek Bos Lions Golftoernooi was bestemd voor het Stanger Children hospital in Zuid-Afrika. Aldaar hebben wij kunnen zien en vaststellen dat de opbrengst van onze Lionsactie ‘een tientje voor een ki(€)ndje’ op een verantwoorde wijze wordt besteed. De initiatiefnemers in Zuid Afrika, die ook erg veel tijd en energie steken in dit project, zijn zeer dankbaar voor onze inspanningen. De afgelopen maanden is weer een aantal zaken aldaar opgepakt voor de inrichting van de kinderafdeling.

Onze fundraising is dit jaar bestemd voor ‘Het Vergeten Kind’, we werken dan ook met veel elan aan het volgende Freek Bos Lions Golftoernooi op 8 juni aanstaande. De aankondiging volgt binnenkort met meer gedetailleerde informatie. Zet alvast de datum voor dit evenement met barbecue in uw agenda! Er zijn overigens al twee hoofdsponsors voor dit Golftoernooi. Ik wil Pamela, Hans en Riet dan ook veel succes toewensen met de verdere organisatie en ons allen oproepen de kaartverkoop te stimuleren.

Ik wil ook oproepen de traditie van goed bezochte derde maandagen en gezellige dinerbijeenkomsten vooral voort te zetten. Een overzicht van onze activiteiten is te vinden op de website bij de kalender.

Tenslotte vanaf deze plaats ook een hartelijk welkom voor ons nieuwste lid, Inez Burvenich, zij is 1 februari j.l. geïnstalleerd.

Met groet,
Kathleen Simons-Sanders.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =