Brul no. 2

We zitten al weer in de tweede maand van het nieuwe jaar! De tijd gaat snel.

Als we terugblikken op de afgelopen periode kunnen we met trots melden dat we als Lionsclub bepaald niet stil hebben gezeten en er weer echte hoogtepunten te melden zijn.

Het Kerstdiner was een groot succes; iedereen had zijn/haar culinaire vaardigheden ingezet bij de bereiding van het feestelijke Kerstdiner. Naast dat het erg lekker was, hebben we een hele gezellige avond gehad samen met onze partners in huize Van Wees – Dubbeldam.

Begin januari hebben we deelgenomen aan een Lions Projecten Concours in Zevenbergen dat gecombineerd werd met de nieuwjaarsreceptie van ons Lionsdistrict.

Onze presentatie heeft daar de meeste indruk gemaakt en zeer tevreden zijn we met de hoofdprijs van 750 euro voor ons project “Een Tientje voor een Ki(€)ndje” huiswaarts gekeerd. Met deze opbrengst komen we nu ongeveer uit op tweederde van het benodigde bedrag.

Een ander mooi pareltje is de lezing van wethouder Berend de Vries over de ontwikkeling van de Spoorzone, Veemarktkwartier en Piushaven. Op 3 februari jl. heeft een publiek van ruim 60 personen (Lionsleden en genodigden) ruim anderhalf uur geboeid geluisterd naar een interessante en transparante uiteenzetting van de wethouder. De locatie Dudok was een goede keuze en zeer geschikt voor deze lezing en een gezellige nazit.

En nu kijken we weer vooruit!!!

Aan de voorwaarden die gesteld zijn in het jaarplan om actief te kunnen starten met ledenwerving is voldaan. Vanuit het beleid zijn onze ambities helder geformuleerd. Er is inmiddels een fantastische website, een startende Facebook en Twitteraccount, interessante activiteiten en het meest belangrijke een gemotiveerde groep Lions die graag een volgende stap wenst te maken in de uitbreiding en ontwikkeling van hun Lionsclub.

In de komende maanden gaat het bestuur en de taakgroep Leden potentiële kandidaten actief benaderen om lid te worden van deze geweldige club.

Met veel vertrouwen kijk ik uit naar deze volgende uitdaging!!!

Paul van Aerde

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =