Brul no. 3

De afgelopen maand was er ‘eentje’ om in een plakboek te bewaren!!!

In mijn vorige Brul sprak ik nog hoopvol over de volgende uitdaging, de ledenwervingscampagne. De werkelijkheid van dit moment is dat tijdens de dinerbijeenkomst van 3 maart jl. er drie aspirant leden zich gepresenteerd hebben, Hans Kamp, Frans Schoon en Hans Bekkers. We hebben een uiterst plezierige avond gehad en hopen uiteraard dat deze heren zich snel zullen thuisvoelen in onze Lionsclub en uiteindelijk kiezen om lid te worden.

De avond van 3 maart was enigszins volgeboekt, want naast de introductie van deze nieuwe leden vereerde ook de Districtsgouverneur Bert Verplancke ons met een bezoek.

De Districtsgouverneur wil graag op de hoogte blijven van het wel en wee van de Lionsclubs in het district en hij heeft op deze avond iets verteld over de organisatie van de Lions en zijn werkzaamheden. Het onderwerp social media heeft de bijzondere aandacht van Bert Verplancke, want hij erkent de meerwaarde hiervan voor de huidige Lionsorganisatie en de Lionsclubs.

Wijzelf hebben dit jaar een forse inspanning geleverd om een mooie website te bouwen en ons verder te bekwamen in het gebruik van social media. Dat Joris den Exter hier een belangrijke rol in heeft gespeeld is evident en het leuke is dat het ook niet onopgemerkt is gebleven bij het Lionsbestuur van ons District. Bert Verplancke gebruikt onze website als voorbeeld voor andere clubs; je kunt zeggen dat wij de standaard hebben neergezet. Als dank voor deze inspanningen heeft Joris de eervolle vermelding van de Districtsgouverneur ontvangen van ‘Lion van het Jaar’. Het spreekt voor zich dat wij hier allen erg trots op zijn, en Joris……Proficiat!!!

Ondertussen lopen de voorbereidingen door van het Golftoernooi en zitten we nog midden in de ledenwervingscampagne. Daarover meer in mijn volgende Brul.

Nog even een korte vooruitblik. Op 5 april vertrek ik met Marlice en Koen naar Zuid Afrika en zal in de eerste week daar ons project “Een tientje voor een Ki(€)ndje” gaan bezoeken. Er worden op dit moment in het ziekenhuis voorbereidingen getroffen, zodat wij zelf een dag kunnen meewerken aan de activity boards en muurschilderingen. Vanuit het bestuur van Stanger Hospital hebben we via Koen een bericht ontvangen dat we van harte welkom zijn. De medische staf van de kinderafdeling is enthousiast bezig met de verdere implementatie van het project.
Wij zullen vanuit Zuid Afrika via de social media berichten over de voortgang van ons project in Stanger. Met de opbrengst van het Golftoernooi hopen we erin te slagen het volledige bedrag voor ons project bijeen te krijgen.
Verder ga ik proberen via Facetime of Skype bij de dinerbijeenkomst van 13 april as. toch deels aanwezig te kunnen zijn.

Een spannende, leuke en uitdagende tijd ligt weer voor ons!!!

Paul van Aerde

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − 5 =