Brul no. 5

Over de afgelopen periode zijn er weer veel positieve ontwikkelingen en activiteiten te melden. Het meest verheugd ben ik over het feit dat we erin geslaagd zijn nieuwe leden te enthousiasmeren om lid te worden van onze club.

Vorige maand zijn, na een periode van ‘proeven’, Hans Kamp en Hans Bekkers ‘ingespeld’! Ze zijn daarmee  formeel lid van onze club geworden en ik wens hen een hele plezierige en vriendschappelijk tijd bij ons toe.
Frans Schoon is ook tijdens een dineravond aanwezig geweest en zal, in verband met zijn drukke werkzaamheden, na de vakantieperiode de draad weer oppakken.
Vervolgens zijn er nog twee aspirant-leden op dit moment aan het ‘proeven’: Ben Verhoeff en Wim Mathijsen. We gaan er vanuit dat ook zij nog dit fiscal year formeel lid kunnen worden. Daarnaast zijn we nog in gesprek met enkele personen!

Het is kortom geweldig en deze positieve ontwikkeling geeft een enorme hoeveelheid energie en enthousiasme.

Zoals we in het jaarplan hebben vastgelegd, zouden we ernaar streven onze derde maandag activiteiten interessant, leerzaam en bijzonder te laten zijn. De afgelopen twee maanden zijn we ook daar bijzonder goed in geslaagd. De lezing op het Provinciehuis was erg leerzaam en interessant en bood als afsluiting een mooi vergezicht.
De activiteit van de maand mei stond met een bezoek en rondleiding aan kamp Vught in het teken van 70 jaar herdenking. Het was een indrukwekkende avond!

Het venijn van onze activiteiten zit in de staart van het Lionsjaar. Op 10 juni organiseren we onze fundraising activiteit, het Freek Bos golftoernooi en hopen daarmee voldoende fondsen op te halen om het goede doel van dit jaar ‘een tientje voor een kindje’ te kunnen afronden.

We zullen ons ook nog gaan inzetten voor het Jeugdkamp eind juli en als klap op de vuurpijl volgt binnenkort ons eigen ‘geheime’ uitstapje naar ………..?
Bijna alle clubleden (met partner) kunnen gelukkig deelnemen; we zijn erg benieuwd wat de organisatie voor ons in petto heeft; ze doen er in ieder geval erg geheimzinnig over!!!

Tijdens dit ‘geheime’ weekend in juli zal ook de presidentswisseling plaatsvinden en daarmee eindigt mijn bestuurlijke periode.

Als we terugkijken is het een erg bewogen jaar geweest met extremen; het overlijden van onze vrienden Freek Bos en Pieter Naaijkens.
Gelukkig zijn er ook hele mooie en bijzondere momenten gepasseerd. Uiteindelijk zijn we er sterker uitgekomen en zijn we een nog hechtere vriendenclub geworden.

Door het enthousiasme en de inspiratie van alle clubleden heb ik met veel plezier mijn rol vervuld. Ik hoop met mijn voorzitterschap een steentje te hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze fantastische vriendenclub. Dank voor jullie inzet en bijdragen maar vooral dank voor jullie vriendschap.

Ik wens Kathleen als opvolger veel succes toe.

Een trotse president

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 16 =