organisatie golftoernooi

Lionsclub Tilburg Roomley organiseerde in 2014 voor het eerst een golftoernooi. Met dit sportieve evenement zamelen we geld in voor goede doelen.

Vanaf 2015 hebben we het toernooi omgedoopt tot het Freek Bos Lions Golftoernooi. Dit als eerbetoon aan wijlen Freek Bos die het eerste golftoernooi in 2014 met veel succes organiseerde.

Het golftoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van bedrijven en particulieren. Tijdens deze sportieve en uiteraard gezellige dag heeft u de kans andere golfers, ondernemers en Tilburgers te leren kennen. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht: de golfdag sluiten we af met een borrel en een heerlijke barbecue.

In 2018 organiseert Lionsclub Tilburg Roomley opnieuw het Freek Bos Golftoernooi. Het golftoernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag/avond 13 juni 2018. En start om 12.00 uur.

De locatie zal wederom de fantastische golfbaan zijn van Golfclub Midden Brabant te Esbeek.

Wilt u meer informatie, deelnemen of sponsoren?
Neem dan contact op met:

U kunt ook rechtstreeks het inschrijfformulier downloaden, invullen en retour mailen! Download het hier!

Goede doel 2018
De opbrengst van het golftoernooi zal volledig ten goede komen van de stichting Muziekids. Lees hier meer over de stichting.

Voorgaande goede doelen!

Goede doel 2016 en 2017
In 2016 en 2017 was het goede doel van het golftoernooi: Stichting Het Vergeten Kind. Lees hier meer over de stichting.

Goede doel 2015
Met het golftoernooi dat we in 2015 organiseerden, hebben we geld ingezameld voor ons project ‘Een tientje voor een ki(€)ndje’. Dit is het goede doel dat is gekoppeld aan het Stanger Ziekenhuis in Zuid Afrika. Klik hier voor meer informatie over het project.

Goede doel 2014
In 2014 hebben we het geld gedoneerd aan de Johan Stekelenburg Stichting. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen uit arme gezinnen in Tilburg ook de mogelijkheid krijgen om hun hobby of sport te beoefenen. Meer informatie over de Johan Stekelenburg Stichting: www.johanstekelenburgstichting.nl

 

 

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 3 =